Mäntsälän KEITTIÖEXPERT OY

Ovimallistot

Keittiöön, kylpyhuoneeseen ja kodinhoitotiloihin

Liukuovikaapistot

VAKIO+ runkomallistolla rakennat toimivat ja turvalliset kaapistot. Kaapistot valmistetaan mittatilaustyönä Polvijärvellä. Runkovärin lisäksi voit määrittää kaapiston korkeuden ja syvyyden, hyllyjen määrän ja paikat. Jos et halua ylimääräisiä reikiä runkoon, kaapisto on mahdollista toimittaa vain niillä rei'illä, jotka olet hyllyille määrittänyt.

Valitse useista VAKIO+ värivaihtoehdoista sekä lisävarusteista ja yhdistele niitä mielesi mukaan. 

Ääntä eristävä FP-taiteovi

ÄÄNIERISTYSTÄ - VAIVATTOMASTI KEVYELLÄ TAITEOVELLA!

Ääntä eristävän taiteoven pintamateriaali voi olla laminaatti tai melamiini. Värinä kaikki yleisimmät aidot puuviilut tai RAL/NCS -värinumeron mukainen maali.

PERINTEINEN PALJEOVI PARANTAA TILAN AKUSTIIKKAA.

FP-Tuotteiden paljeovi on helppokäyttöinen tilanjakaja, joka on vuodesta toiseen suosittu ratkaisu niin toimistoissa, päiväkodeissa kuin kouluissakin. Paljeovi toimii erinomaisesti ääneneristäjänä, ja sen pehmeä pinta palkeineen parantaa huoneakustiikkaa.

FP-paljeovi on saatavilla joko keinonahka- tai huopapinnalla. Värivaihtoehtoja on useita. Huopapintaisen paljeoven pystylistat ovat mäntyä, ja ne ovat erikoistilauksesta värjättävissä Osmo Colorin sävyillä. Runkomateriaalina käytämme kestävää alumiinia.
Paljeovi on saatavilla sekä yksi- että kaksiosaisena, ja puoliskot voidaan tarvittaessa asentaa keskenään 90 asteen kulmaan.